Ridningen

Red ju idag och fick Betty min lilla älskling❤ hon va så himla grym idag asså! Hon va värkligen SUPER fin hela passet och Emelie va ju där och fotade och i love her fore that❤ en sak till är att Betty är bäst, det kommer MYCKET bilder på mig och Betty antingen i morgon eller på onsdag, i morgon är det ju ridning igen och jag hoppas så klart på BETTY haha men hon är så himla fin och gullig och jag älskar den ponnyn asså❤ mot slutet av lektionen så flyttade hon i sidvärs nästan av sig själv det va helt fantastiskt❤

Men nu måste jag sova är helt sjukt trött i dag igen asså, i morgon blir det ingen simning eftersom min jumpa lärare har skjutit upp allt igen så vi får se när jag får hoppa i vattnet❤ puss på er hörs i morgon❤
//Vanessa


I skolan

Nu sitter jag i skolan och spelar kort, eller jag spelar inte jag kollar när Moa och nåra till spelar:) men nu ska jag ha NO så puss på er vi hör sen❤
//Vanessa


Så då säger jag...

godnatt! Men vi hörs i morgon, vad har ni gjort i dag då? Nåt kul? Men nu ska jag sova det är ju skola i morgon, suck. Skit trött, så vi hörs i morrn:)
Puss på er and love to you al!
//Vanessa


I morgon...

är det skola igen tyvär, har lixom vant mig vid att vara ledig nu men som tur är så är det bara 24 dagar tills skolavslutningen, hehe jag har koll jag :) ne men iaf så ska jag nog fixa tids inställda tills i morgon så ni får en bra update trots att jag e i skolan typ hela dagen :) men i morgon blir det ridning hoppas på betty ofc(har skrivit det nåra gånger nu så ni är nog trötta på att höra de, haha) så tagga, tagga! självklart så kommer ni få veta vem jag red och hur det gick och vad vi gjorde på ridlektionen, ridlärare i morgon är Kia... hon är bra, det är roligast att rida dressyr för henne hon är en bra dressyr lärare så♥ just nu lyssnar jag på one direction, Gotta be you, den är rätt bra faktiskt, det är typ den enda låt av dom jag värkligen gillar så :) amen puss på er då, säger godnatt sen och då får ni reda på en sak, hm undrar va det kan va?♥

Sötaste♥


RUBRIK

Nu har jag precis spelat badminton med Christoffer och nu sitter jag här och bloggar lite:D i helgen så ska jag till morfar på värmdö och jag vet inte hur det blir med uppdateringen då men jag tror jag får låna morfars dator! Puss på er vad har ni gjort idag?
//Vanessa


Godmorgon❤

Nu är kg vaken och har precis ätit frukost, en choklad croissant:) jag vet inte vad jag ska göra i dag kanske spela lite badminton med först mamma och sen pappa. Bloggar från mobilen nu så ni får ett längre upplägg av min dag senare, puss på er, vad ska ni göra i dag då?
//Vanessa


Bil :(

ska åka bil hem idag vilket tar ca 6h.
Inte kul alls om du frågar mig.

Nu måste jag gå och äta frukost

image description

Tänkte bara...

säga godnatt ordentligt till er så ni inte känner er dissade:p ba skoja men ni får ha det så bra och sova gott, räkna med att jag e tillbaka i morgon med nya ''intressanta'' saker! Love to you al!

Puss på er♥


Trötter

Jag är extremt tött såå... Godnatt <3

Good night, sleep Tight

image description

Hiss!!



* Den är bekväm
* Den formar sig efter ens kropp
* Den är snygg
* Den skyddar bra

Ja det är anledningarna till varför jag hissar dena snygga och sköna väst♥

Puss på er!


Ja...

nu sitter jag här och tittar på amerikan Idol set är ganska kul, mamma kommer nu när som helst så jag måste skynda mig att skriva alt jag vill nu, för när hon kommer så ska jag prata med henne. i över morgon är det ridning(yeeha)och då hoppas jag att emelie kommer och fotar för jag vill värkligen ha betty och hoppas att det går bra, då ska jag ju även få mina bilder från i går av Moa så. det blev inte stan i dag men hoppas på det till nästa helg:) I morgon vet jag värkligen inte vad jag ska göra under dagen, har spelat lite badminton med pappa, Christoffer och Nicole(min lilla syster)idag det har vart kul.

Puss på er och god natt! nu kom mamma hem♥

Lyx VS Budget



                   

Det här är första gången jag lägger ut ett LyxVSBudget inlägg så ni får säga vad ni tycker:

Den här gångens budget är från ShowMaster som går att köpa på hööks för 229:-
Den här gångens lyx är från John Withaker som går att köpa på chevalridsport för 398:-

Det är inte så stor skillnad på priserna men själv tycker jag att Lyxen vinner den här gången för
jag gillar detaljen nere i hörnet och det är större rutor på lyxen.
Alltså, lyxen vinner. Egentligen faller inget av de här två schabraken mig i smak.
De är lite tråkiga så jag väljer hällre nått annat.

image description


This or that:

Lånade det här This och That:et av PH ♥
Ponny/Häst
Röd/Blå
Schabrak/Vojlock
Facebook/Instagram
Fjording/Gotlandsruss
Knäckebröd/Mjuktbröd
Toast/Rostad
Muffin/Tårta
Stationärdator/Bärbardator
iPhone vit/iPhone svart
Ost/Skinka
iPhone/Android
Mörkt/Ljust (i rummet när man ska sova)
Vardagsblogg/Hästblogg
Medryttarponny/Foderponny

image description

Hm EMELIE!

haha, tyck vad du vill, men JAG tycker att det är roligare med stora ponnyer! men du e bäst ändå Em♥

puss på er!

Sonny plutt♥Sötaste Betty gumman♥

Matilda sötis♥


Rubrik!

På måndag och tisdag ska jag till stallet för att fota Vanessa!
Har ju fått mitt kort till kaneran nu så jag kan fota mer och när som helst!

Hoppas för hennes skull att hon får betty men endå måste jag motsäga henne i en sak: stora ponnyer är INTE roligare än små!
Hehe. Zimba är ju liiten plutt !

//Emelie


nu har jag vart på...

ica och har precis kommit hem. innan jag cyklade dit så åt jag lunch, kyckling(stavning?)idag igen. I morgon har jag värkligen ingen aning om vad jag ska göra, eller mamma kommer hem idag så tror att jag ska va med henne... På måndag är det dressyr hoppas på att få betty ofc! gick ju så himla bra igår, även på tisdag är det dressyr och då vill jag såklart ha betty igen :) jag red ju för lotta i går och det är hon som sätter upp hästar på tisdag, vill värkligen rida betty!!! men kan oxå tänka mig att rida typ Eddie eller little may♥ Vill ni att jag ska börja med typ och ha frågestunder eller sånna saker? komentera vad ni tycker, VILL ÄVEN HA HJÄLP MED VA JAG SKA SKRIVA SÅ PLZ KOMENTERA VAD JAG SKA SKRIVA OM!!!  Tack på förhand, e ba skoja men behöver hjälp med det...

sötaste♥ puss på er hörs sen?


Väntar

Nu sitter jag här och väntar på Christoffer, vi ska spela badminton och sen när hans kompis kommer så ska jag in och typ sitta vid datorn och fixa med bloggen❤ jag älskar att blogga här och kommer ALDRIG sluta med det❤ så puss på er, vad ska ni göra i dag då?


Målade lite bara



Sitter i sängen och Smsar med Moa och... Ritar?
Inte så bra men det var första gången och jag kommer förmodligen "finputsa" den här senare..
Men vad tycker ni?
image description


Jag fick turen...

att rida för en kompis idag! det började med att jag satt i sängen och läste och sen ringde min kompis och frågade om jag ville rida för henne i hennes grupp, jag sa attt jag ville det och sen ringde jag pappa och kollade att jag fick och sen fixade jag så att min syrra kunde va hos våra grannar(hennes bästa kompis) sen bytte jag om och cyklade lungt till stallet. när jag kom dit så fixade jag att mina sporrar passade ordentligt på stövlarna, sen var det upprop och jag fick Betty eller Black Betty som hon igentligen heter, jag fixade henne och sen gick vi upp till ridhuset och jag satt upp. vi skulle rida på ute banan och det var väldigt kul för då va hon piggare än inne och det var enklar att få fram henne. vi travade och gjorde serpentiner över medellinjen och då började hon slappna av och sen skulle vi galoppera på volterna men då spände hon sig och var svårare att hitta än i traven. sen skulle vi flytta på medellinjen ner till B/E berode på vilket varv, jag behövde peta lite på hennes rumpa med spöt och då flyttade hon fint, på den andra långsidan skulle det va 3 10 meters volter och först blev det 15 meters volter men sen slappnade hon av ordentlig och gick riktigt bra. sen i slutet så skulle vi trava som i en låg form så att dom fick slappna av, jag fick beröm av lotta(ridläraren)av att hon va så av slappnad.

Jag önskade om till dag med ponny den 6 juni så nu är det så här:

1. Betty
2. Sanelka
3. A-B(Anna Bell)
Riktigt nöjd med dagen trots att den började tråkigt, va även med Christoffer ett tag mellan 16 och 16.30 typ:) Min kompis Moa fotade när jag red i dag och jag kommer få dom bilderna på antingen mpndag eller tisdag och då ska jag även visa dom för mamma♥
Men nu ska jag typ läsa lite bloggar och fixa lite tidsinställda tills i morgon så ha det bra, juste!
HJÄLP MIG SNÄLLA ATT KOMMA PÅ VAD JAG SKA SKRIVA OM, PLZ!


Helt kär i den här ponnyn asså! jag kom på idag att det är mycket roligare att rida stora ponnysar!!<3333




Hiss!





Hiss till det här snygga schabraket på Eskadron.
Jag tycker att det var snyggt men egentligen så gillar inte jag vita schabrak.
Men jag gillar den vinröda passpoalen och det mörkblå kantbandet.

Själv älskar jag eskadrons schabrak då jag har ett eget.
Det här schabraket kostar 798:-chevalridsport.se för er som undrar.

image description

nu sitter jag här igen...

ensam. har precis ätit lunch, blev panerad kykling idag. Ingen som har förslag på vad jag kan skriva? idag måste ni bara läsa nellies inlägg om vänner sjukt bra skrivet och jag förstår henne även fast just det inte har hänt mig, men liknande. Jag är ledsen och trött just nu, har ett väldigt svårt val framför mig när det ordnat sig kanske jag berättar för er.

//Vanessa


Ojdå!

Nu kanske jag glömde skriva det men det är EN dag man har hästen och den dagen är den 6 juni:)
Tack för påminelsen Tova & lina(www.ponnysmurfarnas.blogg.se)
Pöss på er!



hm...

Har inte det så jätte kul nu men jag hoppas att nåt händer snart för nu har jag suttit vid datorn ett tag och kollat runt, men nu ska jag fixa lite tids inställda så att ni får en bra update hela dan och i morgon:)
Puss på er, vad ska ni hitta på idag?


Ja...

Nån som kan ge förslag på vad jag ska skriva om? Har noll fantasi just nu♥

Jag har värkligen inget att skriva nu för tiden men  kan nån snäll mäniska ge förslag på vad jag ska skriva om? Skulle bli väldigt taksam om nån gjorde det, värkligen!





Godmorgon!

Nu sitter jag här själv och väntar på att nåt ska hända, eller nej ja ba skoja men just nu har jag inget att göra jag har mejlat lite bilder till Emelie. Juste, jag kommer inte att kunna åka till stallet för i sånt fall måste min lilla syster oxå följa med och aa... I morgon hoppas jag på att jag får föla med in till stan!! men om inte så gör jag det när jag har fått min månads peng i juni. I onsdags så anmälde jag mig till en kurs som heter dag med ponny och till den så önskade jag: Szanelka, Annabell och Etoile men Etoile har åkt på vila så henne kan jag inte få men jag hoppas på Szanelka :)

Szanelka, Bild tagen av Andrea på http://szanelkatjej.blogg.se
Kolla in hennes blogg den är bra :)
Nu ska jag typ äta frukost men vi hörs sen?


Visste ni att..

Jag sitter och NÖRDAR video instruktioner om hur man gör
en snygg design, hur html koder fungerar, hur mitt fotoredigeringsprogram fungerar osv.
Och jag kommer ju med lite resulat... Sneakpeek på den nya designen:



Vad tycks?
Ska sitta i kansten som ni kanske förstår ;)

image description

Godnatt

Förlåt för att jag inte har bloggar nåt mer från i morse men jag har vart med Christoffer hela dan och spelat badminton det var faktiskt riktig kul, i morgon är det stallet som gäller med Alma ska fota henne men ska bara dubbel kolla att hon tar med sig kameran❤ på lördag kanske jag ska till häst och hund och köpa lite saker, en lista på vad jag behöver:
1. Sadeltvål
2. Nya vita ridbyxor
3. Sommaridbyxor
4. Hoppluva
5. Snygg ridtröja
6. Schabrak
7. Nya sommar ridhandskar

Från 4:an och neråt så är det inte nödvändigt men det översta behöver jag värkligen❤
Puss och godnatt på er!


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Yeea


Fint ska de bli!

Okej, nu ska jag lära mig mitt fotoredigeringsprogram till 100% för att göra en snygg design till oss.. Visar lite
olika testbilder här!
   
Orginalbild tagen av
Maja


Kolla vilken extremt cool knapp jag gjorde :) Ska göra en sån till deignen (fast bloglovin style eftersom jag ska
skaffa bloglovin åt oss)

Men nu tänker jag inte visa mer muahaha
image description


Instagram



Följ oss på instagram!
Vanessa: @vanessawulfing
Emelie: @emeliesturk


Ridning Onsdag 16/5

Jag fick som sagt Zimba! Och Malin var sjuk tyvärr...
Vi hade en annan ridlärare som inte direkt är min favorit för hon
säger bara Bra Snyggt och Vackert typ om och om igen.
Som den där rösten på spelet Min Ridskola eller vad det heter.
Och hon vet inte så mycket (hon sa till Majzan att ElP inte har dressyrsadel men alla vet att han har det :S)
 
Iaf så arbetade vi med stälningar och skänkelvikningar vilket inte är en av Zimbas
starka sidor
. Men när jag petade till lite med spöt
på rumpan i skänkelvikningen så började han flytta rätt mycket.
Och sen så när vi arbetade med att ställa hästarna så är det så att Zimba (stel som han kan va ibland)
är rätt svag, på höger tror jag, så han är svår att ställa men i slutet gick det riktigt bra.

Och så arbetade vi med galoppfattningar också. Zimba gillar att trava mycket in i galoppen ibalnd, men då
så verkade det som om han inte kände för de!

image description


Landet!

Nu har jag kommit till landet eller jag kom ungefär klockan 2 inatt!
Jag hann iaf rida igår ich fick Zimba!
6 gånger i rad nu!
Fatta vad jag älskar honom mycket...

Nu ska jag iaf gå och äta frukost så hejdå!


Godmorgon på er!

Tjenare!

Nu så ska ni få dom där hoppbilderna från KM som jag lovade i går! Här är dom:

Jag & Matilda, 50-60 cm:


Jag & Sonny, 70 cm:

Är sjukt nöjd med den undre bilden men den på Matilda är oxå fin så tack Louise Englund!
Snart kommer min syrrars kompis hit & innan det ska jag ha hunnit duscha så jag får skynda mig lite för han kommer typ klockan halv 12. Iaf så va de en sak till, i morgon ska jag fota Alma i kombin & jag ska få låna hennes systemkamera(tror jag)& det ska bli fett kul, hoppas jag får några bra bilder♥


Efter stallet...

Tjenare!
Nu är jag hemma efter stallet, är himla trött men ska bli skönt att få sova ut ordentligt i morgon + att inte behöva gå till skolan eller några andra måsten. Ska passa min syrra och hennes kompis i morgon, jag har fått mina gratis bilder från Louise Englund. Men dom kommer upp nån gång i morgon så håll utskik efter speciella hopp bilder på mig och ♥Matilda♥ & på mig & ♥Sonny♥ nu kommer lite bilder på min lilla plutt♥







Alla bilder tagna av TOVA EIVINSON kolla hennes blogg!♥

Va ju även med alma idag och hon tog en bild på oss som ni får här den ligger även på instagram, jag heter @vanessawulfing så följ gärna mig!♥

Hihi Alma är för snäll... Kolla även hennes blogg(http://almaklingstroms.blogg.se)
Tror det var allt för nu men jag säger väl godnatt om jag inte orkar skriva nåt mer i dag då!


I stallet

Med Alma(www.almaklingstroms.blogg.se)❤❤❤❤❤❤❤❤❤


I stallet

Nu är jag i stallet och ska äta mellis, Elvira kommer vid 4 och då tror jag att ja ska följa med henne till Ica men vet inte...


Hiss



Måste hissa den här ridhjälmen! Det är en snygg, säker och populär ridhjälm! Själv fick jag i julklapp att
jag skulle få den men har ännu inte fått den :/
Jag har iaf nått att längta till då :)

Hoppas iaf att jag har den på min ridläger jag ska på!
image description


Skolan

Precis ätit det var typ fisk och pulver mos, inte det godaste direkt... Men nu ska jag hjälpa min mentor att typ städa klass rummet och sen har jag musik. Sen åker jag hem till Moa och visar henne en bild som jag har på min mail och sen så drar vi till stallet, bloggar när jag kommer till stallet eller hemma hos Moa❤


Hiss/Diss


Att jag och Vanessa har startat en härlig blogg som jag hoppas ni vill följa hela vägen upp till toppen.
Jag har iallafal bestämt mig för att försöka och det hoppas jag att Vanessa har också.
Vi ska ordna en underbar ubbdatering och roliga varrierade inlägg.

♥ Sommaren är snart här. Det är varmt ute och man kan nästan gå i bara kortärmat. Jag har väntat extremt länge... Så himla skönt.

♥ Snart är det dags för ett av mina två ridläger jag ska på i sommar. Kanske en månad kvar. Gud vad jag längtar så extremt mycket!

 
♥ Ska ner till landet den här helgen. Tar ungefär 6 h dit och 6 h hem. Så tråkigt...
Hoppas jag inte dör under bilfärden.

♥ Snart är DesperateHousewifes är snart slut. Forewer. Sista avsnittet är om ca 2 veckor.
Usch.. Kommer sakna det så mycket

♥ Designen. Gjord av mig inte direkt den bästa. Så jag småfixar lite med en annan hela tiden just nu, men den kommer bli klar om ganska lång tid och så måste ju Vanessa gilla den också!

image description

Förlåt!!!!

Jag är så extremt ledsen att jag har haft så dålig update men jag va i stallet i går sen åt jag middag. Jag sov tidigt i går va så himla trött❤ men men idag blir det stallet(igen)med Emelie ska be henne ta med sin kamera så kan jag fota henne lite så ni får lite nya bilder, det är ju en röd dag i morgon och därför får jag va i stallet tills Moas ridning är klar och aa... Har inga planer för i morgon Meb får se om det kommer upp nåt kul:) nu ska jag på lektion så ha det bra❤


Tävling


Jag är oxå med på Moas bloggtävling!
http://lidingotjej.blogg.se/2012/may/har-fatt-lite-kommentarer-pa-vad-jag-ska-ha.html ← Där klickar du för att komma till Moas fina blogg tääävling som alla borde vara med i muihi

image description


Ridning idag!

Idag är det ridning (tumme upp såklart)
Längtar och hoppas så extremt mycket på Zimba!
För han är så fin och vacker och underbar.

Sen ska vi åka till landet och förhoppningsvis rida där oxå (EN PRIVAT LEKTION 60 MIN KOSTADE 145!!!!)
Jätte billigt där tycker jag!
Och dom har en häst som heter Hippe och är jätte sööt!

                                                                                                           













































Hippe↑
Han är nästan lika söt som Zima!    
Fattaaaar niii?
Åh han är så gullig! Sen i sommar ska jag desutom på ridläger där och då så önskade jag Hippe hehe!
image description

Godnatt


Nu ska jag sova! Eller ska packa lite först... Men sen!
Imorgon på morgonen har jag sovmorgon!
Ses då.

image description


Tack!

TACK ALLA FÖR EN BRA FÖRSTA BLOGGDAG PÅ HTTP://WWW.VWES.BLOGG.SE

Jag tycker att ALLA borde läsa den här bloggen som jag kommer ta bilder på Matilda från!!

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Ojsan....

Gjorde en liten miss, Matilda är D-Ponny♥♥

Hemma♥

nu är jag hemma efter en lång dag i stallet, jag kom dit vid 2 och då åt jag mellis hos maria medans jag väntade på att Elivira skulle komma, när elvira kom så gick vi först och hälsade på Eminem som gick i en av sjukhagarna, sen gick vi bort till gräs hagen och hälsade på de fyra ponnyer som stod där, Comtessa, Etoile, Sonny och Nugget. när vi stått vid gräshagen en stund så plockade vi lite gräs till Eminem men på väg tillbaka till stallet(Vilma va även med oss)så mötte Malin och Sabina oss och sa till mig och Elvira ´´kom vi ska ta in hästarna från gräshagen´´ så vi gick med dom och jag skulle ta Sonny men han ville stanna kvar och då tog tag i hans pannlugg men då slängde han med huvudet så jag ramlade men jag gjorde inte illa mig. sen när vi lämnat in hästarna i stallet så gick jag och Elvira till Ica elvira köpte en glass och jag va bara med.
I skolan hade vi nationella prov det var ett muntligt i Engelska det var ganska enkelt och jag blev godkänd tror jag :) jag pysslade lite med matilda även när jag va i stallet och jag gav henne ett äpple oxå♥


Lite fail

Insåg just nu att det var teori idag hehe! ;)


Till stallet!

Om några minuter ska jag med Majsen till stallet! Vi ska fota lite i Vanessas grupp så jag kommer lägga upp bilderna här sen.

Vi var hos tandläkaren lite snabbt bara.
För övrigt så är det här världens tråkigaste inlägg, jag vet!


Design = Oklar!

Designen är inte klar och den irriterar mig lite just nu.
Ska fixa klart den så småningom.
Men just nu orkar jag inte mer.

För tillfället bloggar jag på en annan blogg också men ska smått hoppa över mer och mer till den här.
Idag ska jag kanske till stallet, eller bara hem och vila.

Så fort vi har fått över 50 läsare, tycker iaf jag att vi ska börja med tävlingar och sånt.



Om Emelie

Hej! Jag heter Emelie och kommer blogga här med Vanessa som ni får läsa om senare.
Jag är 12 år och född den 23 oktober. Alltså fyller jag 13 i år.

Jag tilbringar nästan hela veckan i stallet och rider en gång i veckan. Jag gillar desutom att rita, sjunga och vara med kompisar.

Jag sköter om en liten b-ponny valack som står på stockby ridskola. Han heter Zimba och är
född 1996.

Zimba i hoppning är snäll och hoppar det mesta. Han kan bli riktigt stark i dressyren och bara dra iväg lite.
I galoppen är han riktigt pigg.
Han älskar när man borstar hans man men vill inte frivilligt ta upp framhovarna.
Jag rider nästan bara honom men ibland blir det ju andra oxå.
För mig är han den vakraste ponnyn i världen!

Ni kommer få läsa om mina ridlektioner, vardag och annat skoj!
Hoppas ni gillar det jag skriver om.


Om Vanessa

Det är jag som är vanessa, min favorit ponny på ridskolan heter Matilda och hon är en vit D-Ponny. jag är 12 år fyller 13 den 10 juli då är jag på ridläger på roogård.

Jag är inte skötare på Matilda men det är min favorit ponny men jag ska ställa mig i kö till att bli skötare på henne tror jag. Hon är snäll men ibland är hon lite tjurig och hon är född 1993 och är altså 19 år gammal. Jag brukar inte få rida henne eftersom jag är så kort och då vill dom att jag rider dom små ponnyerna❤ jag kommer skriva om hästar, kompisar, ridningen, stallet och mycket mer!





RSS 2.0